2022 İLKBAHAR YAZ RENK TRENDLERİ

moda renkler
Tarafından | 12 Mart 2021

Tarih, kriz zamanlarında yeniliğin sürdüğünü kanıtlarken, moda dünyası da bu yenilikte yerini alıyor. Trend tahmin şirketi WGSN’nin renk uzmanları 2022 ilkbaharında moda sektöründe trend olacak renkleri belirledi.

WGSN’den yapılan resmi açıklamada, “Uzun süreli tecrit dönemleriyle, doğa ve doğanın canlılığı net bir çekiciliğe sahip olacak, ancak dijital araçlar yoluyla iletişim günlük yaşamın daha gerekli ve değerli bir parçası haline geldikçe, teknoloji de daha değerli hale gelecek. Renkler, otantik organik tonlardan yapay olarak geliştirilmiş tonlara kadar değişen bu ikiliği yansıtıyor” denildi. İşte 2022’nin top 5 rengi...

renkler

Atlantik Mavisi

2022 renk trendi, mavi  kişilerde güvenilirlik ve güvenlik duygusunu kışkırtmak için kanıtlanmıştır.Yani bir şekilde bu rengin hayatımıza her zaman gireceği aşikar. Bu kez Atlantik Mavisi, İlkbahar / Yaz 2022 için seçilen favori mavi tondur. Huzurlu, akıcı ve yumuşak bir renk, kendinizi rahat hissetmenizi sağlar.  Giysilerden iç mekanlara, yavaş moda için ideal renk olmaya kadar mükemmel olacak çok yönlü hassas bir renk.

atlantik mavi

Orkide Pembesi

2022 renk trendi , Orkide Çiçek İlkbahar / Yaz için yıldız rengi olacaktır. Neşe getirecek, aynı zamanda zengin ve dengeli olan yoğun bir renk tonu. Her alanı canlandırmaya yardımcı olacak canlı bir pembe. İnsanlar, iyi duygular uyandıran ve sizi pozitif hissettiren tonlara doğru ilerliyor. İster bol miktarda, ister sadece küçük detaylarda kullanmak isteyin, kesinlikle herkese hitap edecek.Modadan iç tasarıma, erkeklerden kadınlara kadar her yerde görmeye hazır olun, bu renk tonu herkese hitap edecek kadar çok yönlü bir renk.

orkide pembe

Mango Sorbe Rengi

2022 renk trendi ,  mango sorbe biz sadece bizim ruh halleri aydınlatmak için gereken sadece bu yüzden yeni yeni değil ama bir renk. Tropik bir ortama yeni adım attığınızı hissetmek istiyorsanız bu renk tam size göre. Yeni turuncu ama sarı renk, İlkbahar / Yaz 2022’ye atılan mükemmel enerjidir. Ruh halinizi yükseltmek için garantili bir seçim. Spor giysilerinizde veya evinizin iç kısmında kullandınız, sadece tropikal yan etkileri hissetmeye hazır olun..

mango sorbe

Tereyağı Sarısı

2022 renk trendi, sarı son yıllarda popülaritesi büyüdü ve soluk renk tonları için doymuş brights gelen, onun tonlar tümü için favori haline gelmiştir. İlkbahar / Yaz 2022 için, daha hafif, besleyici ve doyurucu deneyimler arayışıyla sarının soluk tarafına yönelik davranış değişikliklerini önizliyoruz. Bu tereyağı sarısı kremsi, rahatlatıcı ve diğer pastellerle ve hatta parlak renklerle uyumlu çok uyumlu bir renktir.

tereyagi sarisi

Kaynak: https://www.trendesignbook.com/blog/trends/round-shapes-bathroom-trends-i-moodboard-collection/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir